Nedsat pris! Kognitiv behandling ved overvægt og fedme
Kategorier / sektioner:

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lisbeth Stahre

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762815698
Udgave: 1. (22-02-2016)
Oplag: 1. (22-02-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 216
Originaltitel: Kognitiv behandling vid övervikt och fetma
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Overvægt og fedme er ikke kun betinget af kost. Selvbillede, stress, negative tanker og følelser spiller en afgørende rolle. At regulere overspisning indebærer derfor en bevidstgørelse af årsagerne til overspisningen, samt adgang til det værktøj der kan skabe positiv forandring.

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme beskriver et program (Cognitive Treatment Restraint Therapy) for behandling af overvægt. Programmet præsenteres i lektionsform – enkelt og pædagogisk at følge eller lade sig inspirere af som kostvejleder eller diætist. På forlagets hjemmeside findes printbart materiale til de, der ønsker at benytte metoden i undervisning eller vejledningsforløb.

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme henvender sig til ernæringsprofessionelle samt til de studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed og kandidatuddannelsen i human ernæring, der ønsker at vide mere om emnet.

Lisbeth Stahre er autoriseret socionom og kognitiv terapeut. Hun er tilknyttet Institut for klinisk neurovidenskab ved Karolinska Institutet i Sverige. Bogens metode bygger på Lisbeth Stahres omfattende forskning og empiriske undersøgelser.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme

Kognitiv behandling ved overvægt og fedme