Kolonien Forstør
Kategorier / sektioner:

Kolonien (Lydbog, MP3 CD)

Af: Pierre Robert

Forlag: Valeta
Format: MP3 CD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 1-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771570212
Produkt type: Lydbog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Boglayout, dk - Omslagsillustrator: Kaare Bækgaard
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

epub
53,65 kr
MP3 CD
99,00 kr
zip_mp3
53,65 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Om aftenen den 10. september 1984 forsvinder den 33-årige danske maskiningeniør Martin Damgaard. Dagen efter bliver hans bil fundet efterladt i vejsiden med nøglen i tændingen, men der er ingen spor efter Martin selv. Politiet formoder, at Martin er blevet offer for en forbrydelse. Men på trods af en langvarig efterforskning, dukker der ingen yderligere spor op i sagen. Håbet svinder med tiden, og i 1991 bliver Martin Damgaard erklæret for død.
I 2006 rejser en ung canadier til Danmark og hævder, at han er Martin Damgaards søn. Canadieren kalder sig Pierre Robert og medbringer et manuskript, som øjensynligt forklarer den sporløse forsvinding. Hvis manuskriptet er opdigtet, har Martin Damgaard begået et utilgiveligt forræderi imod sin familie. Men hvis historien tages for pålydende, ændrer det i dramatisk grad vores opfattelse af virkeligheden og afslører et uhyggeligt anslag imod menneskeheden.
Kolonien er Martin Damgaards historie, således som den er blevet overleveret af Pierre Robert. Bogen er enten en chokerende rejseskildring hinsides grænserne for den etablerede virkelighed - eller en fiktiv thriller med en slutning, der vil få nakkehårene til at rejse sig. I begge tilfælde er den stærkt underholdende. Enkelte navne og detaljer er blevet ændret af hensyn til nulevende personer.
Ekstra info: En del af bogens mysterier, kan kun opklares ved at søge informationer om forfatteren. En del af fortællingen ligger således på internettet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kolonien

Kolonien