Nedsat pris! Kom i form til halvmaraton på 100 dage Forstør
Kategorier / sektioner:

Kom i form til halvmaraton på 100 dage (Bog, Hæftet)

Af: Anders Ejbye-Ernst

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 6-1-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Jonas Olufson
Redaktion: Torben G. Skjoldborg
ISBN-13: 9788740022940
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

50 enheder på eget lager

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
49,95 kr
epub
82,50 kr

49,95 kr

-61.6%

Vejl. pris: 130,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kom i form til halvmaraton på 100 dage er skrevet af eliteløberen og sundhedsjournalisten Anders Ejbye-Ernst og henvender sig til løbere på alle niveauer lige fra begynderen, der skal i form uden skader til den erfarne motionist, som jagter nye personlige rekorder.
Bogen kommer hele vejen rundt om alle løberlivets aspekter lige fra udstyr, kost og motivation til træning og konkurrenceforberedelse. Træningsfilosofien er inspireret af eliten men tilpasset bredden. Følger du træningsprogrammerne, vil du stå med en effektiv guide, der vil booste både din form og sundhed.
Selvom bogen handler om, hvordan du bliver klar til halvmaraton, er de mange tips og tricks om udstyr, motivation, kost, træning og konkurrenceforberedelse almengyldige for alle løbere, uanset om du træner mod 5 kilometer eller maraton. Har du bogen ved din side, så vil du have svar på de fleste af de spørgsmål, der opstår gennem dit liv som løber.
Målet med bogen er ikke kun, at du gennemfører et halvmaraton - det er du fortsætter med at løbe bagefter. Sundhedseffekterne af løbetræningen er nemlig gigantiske og giver dig både livskvalitet og et længere liv. Derfor er bogen baseret på langsigtede løsninger, der styrker din motivation og krop - to faktorer der er altafgørende for du kan løbe ud i fremtiden.
Formålet med bogen er at den skal kunne gøre alle løbere kloge. Derfor er den baseret på ny idrætsforskning men skrevet på almindelig hverdagsdansk, så alle kan forstå den. Ved siden af de mange opskrifter på forbedret form, sundhed og skadesminimering er bogen krydret med Anders' personlige træningserfaringer som topatlet gennem næsten 20 år. Her får læseren en praktisk indsigt i de konsekvenser, det har for kroppen, når man træner forkert - og rigtigt.

Om forfatteren:

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kom i form til halvmaraton på 100 dage

Kom i form til halvmaraton på 100 dage