Koma: erindringsbrikker Forstør
Kategorier / sektioner:

Koma: erindringsbrikker (Bog, Hæftet)

Af: Bent Oxenvad

Forlag: Veivad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 131
Dato for udgivelse: 1-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788799495047
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

111,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En anderledes selvbiografi. Bogens omslag er sort – det afspejler, at forfatteren ligger i koma. Men gennem mørket dukker der efterhånden flere og flere erindringsbrikker frem, som til sidst danner et mønster - et livsforløb, historien om et langt og mangfoldigt liv.
Bent Oxenvad er født i 1923; han blev student fra Sorø Akademi og uddannede sig til tandlæge. Han fik en livslang karriere inden for skoletandplejen i Odense og Nyborg og var en pioner inden for forebyggende tandpleje. Men i fritiden har han udfoldet sig som en alsidig forfatter til hørespil i Statsradiofonien, sketches, viser, filmmanuskripter, en populær roman (”Hilarius”, 1972) og nu denne meget finurlige og interessante erindringsbog.
Forfatteren skildrer gennem erindringsglimt et langt liv, hvor tilfældet gang på gang har bragt ham i spændende situationer. Vi hører om den både barske og sjove tid på Sorø Akademi, om deltagelsen i modstandskampen under Danmarks besættelse, om arbejdet som tandlæge og om hans mange aktiviteter i teater-, film- og revyverdenen. Og om meget andet!  Men måske handler bogen allermest om kærlighed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Koma: erindringsbrikker

Koma: erindringsbrikker