Kometen
Kategorier / sektioner:

Kometen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: H. G. Wells

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 26-10-2018
Udgivelse: 2018.
Oversætter: Niels Dalgaard
ISBN-13: 9788793233423
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslag: Manfred Christiansen - Sats & Layout: Carl-Eddy Skovgaard
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den unge William Ledford synes ikke der er meget ved tilværelsen. Han er en fattig ung mand i England i årene omkring 1900, og han har ikke udsigt til at kunne skabe sig et bedre liv end det han har. Da den unge pige, han er hemmeligt forlovet med, slår op med ham – ikke mindst på grund af den revolutionære overbevisning, han højlydt gør sig til talsmand for – bliver han så fortvivlet at han vil gøre en ende på det hele.
Det når han imidlertid ikke, for hans melodramatiske optrin bliver forstyrret af den komet, som man i månedsvis har set nærme sig Jorden. Den bader et kort øjeblik jorden i en grøn gas, der slår alle bevidstløse. Og da man vågner igen, er man ikke kommet i himlen, sådan som William først tror, men forholdene i Jordens atmosfære er blevet ændret, så alle er blevet sundere og tænker mere klart.
Omgående går man i gang med det enorme arbejde det er, at indrette verden bedre og mere rationelt. William kaster sig med stor energi ud i projekterne, der bl.a. omfatter nye boligformer, nye arbejdsformer og nye samlivsformer. Han er næsten lykkelig. Men han må sande at den grønne tåge ikke har fjernet alle menneskenes følelsesmæssige problemer…

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kometen

Kometen