Kommunale patologier Forstør
Kategorier / sektioner:

Kommunale patologier (Bog)

Forlag: Academica
Sprog: Dansk
Sideantal: 234
Dato for udgivelse: 31-10-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Jens Blom-Hansen, Finn Bruun & Thomas Pallesen
ISBN-13: 9788776755508
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anne Christensen, Asbjørn Sonne Nørgaard, Finn Bruun, Janne Vinderslev Pålsson, Jens Blom-Hansen, Jørgen Grønnegård Christensen, Lone Andersen, Maya Bak Jepsen, Morten Holm Jensen, Rikke Skou Jensen, Søren Serritzlew, Thomas Balle Kristensen, Thomas Palle
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Kristian Hverring
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

138,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 De danske kommunalbestyrelser og amtsråd er med få undtagelser den øverste lokale myndighed. Alle kommuner og amter har en borgmester, der står i spidsen for den lokale forvaltning, og et antal stående udvalg, der som regel er ansvarlige for nogenlunde de samme kommunale opgaver og funktioner. Nogle af de forhold kan den enkelte kommune eller det enkelte amt ikke gøre så meget anderledes, da de er reguleret i den kommunale styrelseslov. Men inden for styrelseslovens rammer og de regler, der er fastsat i anden lovgivning, har kommunerne og amterne stor frihed til at organisere sig efter forgodtbefindende.
Bogen Kommunale patologier -Traditionelle og utraditionelle organisationsformer i den kommunale verden sætter fokus på de mere utraditionelle kommunale organisationsformer, såsom kommunale selskaber og brugen af udlicitering, samt på forhold i den traditionelle kommunale organisationsform, der ikke er velbelyste i den eksisterende litteratur. Det gælder for eksempel medarbejdernes indflydelse på forholdene på de kommunale institutioner. Bogen er udarbejdet med henblik på undervisning på de videregående uddannelser på forvaltningshøjskolen og den kommunale højskole inden for området offentlig forvaltning og politik samt kommunaløkonomi. Desuden henvender bogen sig til politikere, embedsmænd samt journalister. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunale patologier

Kommunale patologier