Nedsat pris! Kommunikation, organisation og ledelse Forstør

Kommunikation, organisation og ledelse (Bog, Hæftet)

Af: Cristian Lima

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Socialpædagogisk bibliotek
Sideantal: 245
Dato for udgivelse: 16-6-2005
Udgivelse: 2. udgave, 2005.
ISBN-13: 9788741201610
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Sysser Bengtsson - Omslagsillustrator: Tove Krebs Lange
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
259,25 kr
pdf, drm
178,70 kr

259,25 kr

-13%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Organisationsteori, managementteori og kommunikationsteori er i dag virksomme diskurser i moderne, offentlige organisationer, men ofte leverer de ikke en grundlæggende forståelse af organisationers dynamiske liv. Med Kommunikation, organisation og ledelse tages der udgangspunkt i praksis og måden, hvorpå den sociale organisering sker i organisationen. I bogens første halvdel udfoldes en organisationsteori baseret på teorier om menneskers handlen i sociale sammenhænge. Her beskrives, hvordan det levede liv i de sociale systemer former strukturer og gentagne mønstre - og dermed skaber organisationer. Disse strukturer tager vi for givet, og de danner igen betingelser og udgangspunkt for vores handlen. I anden halvdel af bogen, der er en kommenteret gennemgang af de væsentligste teorier og begreber om organisationer, ledelse og samarbejde, diskuterer forfatteren, hvordan anvendelsen af disse diskurser inviterer til særlige muligheder og samtidig sætter nogle begrænsninger.
Kommunikation, organisation og ledelse henvender sig til studerende inden for de sociale uddannelser, pædagoger, ledere og konsulenter.
Christian Lima, f. 1961, er cand.psych. med organisationspsykologi som speciale. Har undervist i organisationspsykologi og forskningsmetode på psykologistudiet ved Københavns Universitet. Var i fem år ansat i BUPL, hvor han gennemførte organisations- og lederudviklingsprojekter i den pædagogiske verden. Herudover har han arbejdet med organisations- og lederudvikling i sundhedsvæsenet, på det kommunale område og i private organisationer og har i dag egen konsulentvirksomhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunikation, organisation og ledelse

Kommunikation, organisation og ledelse