Nedsat pris! Kommunikation skaber din organisation Forstør
Kategorier / sektioner:

Kommunikation skaber din organisation (Bog, Hæftet)

Af: Heidi Hansen

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 364
Dato for udgivelse: 8-4-2014
Udgivelse: 2. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788741258706
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

334,95 kr

-13%

Vejl. pris: 385,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Kommunikation skaber din organisation demonstrerer forfatteren med en narrativ tilgang til kommunikation, hvordan organisationer skabes gennem interaktioner mellem ledere og medarbejdere og mellem organisation og omverden. Historier hjælper os med at skabe mening og er derfor vigtige både som organisationsudviklingsværktøj og positioneringsværktøj. Når man forstår historiers formende magt, bliver de en kilde til både forståelse og udvikling. Bogen giver indsigt i arbejdet med identitet, vision og værdier, kultur, narrativ organisationsudvikling, intern kommunikation, kommunikationspolitikker, måling af kommunikation, employer branding og autokommunikation. 
2. udgaven lægger mere vægt på de praktiske værktøjer i forhold til arbejdet med kultur, kommunikationspolitikker og måling af kommunikation. Bogen er også blevet suppleret med to nye kapitler om hhv. coordinated management of meaning, som er et supplement til den narrative tilgang, og om forandringskommunikation, da det er et emne, der fylder meget i de fleste organisationer. De fleste kapitler i bogen er i øvrigt blevet uddybet på baggrund af forfatterens undervisningserfaringer med den første udgave samt input fra studerende. 
Bogens målgruppe er studerende på videregående uddannelser og praktikere, som ønsker større refleksion over deres daglige kommunikationsarbejde.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunikation skaber din organisation

Kommunikation skaber din organisation