Nedsat pris! Kommunikationsteori: en grundbog Forstør
Kategorier / sektioner:

Kommunikationsteori: en grundbog (Bog, Hæftet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 591
Dato for udgivelse: 23-6-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Redaktion: Jørn Helder, Jens Lautrup Nørgaard
ISBN-13: 9788741261676
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anker Brink Lund, Winni Johansen, Finn Frandsen, Gorm Harste, Kim Christian Schrøder, Ole Togeby, Jørn Helder, Jens Lautrup Nørgaard, Torbjörn Bredenlöw, Simon Ulrik Kragh, Roy Langer, Jan Gustafsson, Erik Johnsen, Christian Kock, Bodil Helder, Anders Bor
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Louise Perlmutter
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

487,20 kr

-13%

Vejl. pris: 560,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den kommunikative arena er betragtelig - grænsende til det uoverskuelige! Kommunikation er et omfattende og indholdsrigt begreb, og litteraturstudier illustrerer mangfoldigheden, men også, at der ikke eksisterer nogen altomfattende supermodel, der alene kan indfange området. Kommunikationsteori - en grundbog giver en første indføring til et kolossalt stort og meget vanskeligt afgrænseligt område. Denne grundbog behandler på forskellige måder kommunikation mellem aktører i forskellige perspektiver. I overskuelig form præsenteres såvel de forskellige teoretiske som videnskabelige retninger i relation til kommunikation, ligesom en lang række begreber præsenteres, defineres og diskuteres i bogen. Kommunikationsteori kan også anvendes som et opslagsværk; noget man læser i, når man har behov for et hurtigt overblik på et specifikt emneområde for siden at gå videre i originallitteraturen.


I denne reviderede 2. udgave er de tidligere kapitler blevet opdaterede og der er nye kapitler om retorik og strategisk ledelseskommunikation.


Kommunikationsteori - en grundbog kan anvendes på forskellige uddannelser og i flere sammenhænge i et studium. Den er ikke specifikt bundet til noget fag eller nogen uddannelse. Bogen er bevidst tilrettelagt så almen og bred, at den kan bruges på de fleste uddannelser og kurser, hvori kommunikation indgår.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kommunikationsteori: en grundbog

Kommunikationsteori: en grundbog