Nedsat pris! Kompendium i Basal Farmakologi
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Kompendium i Basal Farmakologi (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Filip Søskov Davidovski og Casper Milde Khatib

Forlag: KompendieForlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771730814
Udgave: 1. (15-10-2019)
Oplag: 1. (15-10-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 192
Originalsprog: Dansk

Status : Ny udgave forberedes af forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dette kompendium har til formål at give den bachelorstuderende overblik over den basale farmakologi og fungerer som et fyldestgørende alternativ til de store lærebøger. 


Kompendiet gennemgår på en læsevenlig, struktureret og dybdegående måde alle de mest eksamensrelevante informationer, så den studerende er bedst muligt rustet til at gå til eksamen. 


 Forfatterne har ved udarbejdelsen af kompendiet nøje overvejet opstillingen og formidlingen af de vigtigste aspekter, så de er lette at indlære og memorere, og derfor indeholder kapitlerne f.eks. tabeller med oversigter over virkningsmekanismer, indikationer og bivirkninger. Gode huskeregler, regneeksempler og multiple choice-spørgsmål er desuden integreret for at give den studerende de bedste muligheder for at tilegne sig stoffet. 


Forfatterne har i processen forsøgt at inkludere de vigtigste hovedpunkter fra tidligere eksamenssæt samt de små detaljer, der vil kunne sikre den studerende et større overskud under eksamenslæsningen og en bedre præstation til eksamen.

Anmeldelser (0)