Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Kristian Filip Mikkelsen

Forlag: KompendieForlaget
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792678201
Udgave: 1. (27-05-2011)
Oplag: 7. (04-01-2019)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Paperback
Sideantal: 70
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære relaterer sig til lærebøgerne Selskabsformerne (6. udgave) af Noe Munck og Lars Hedegaard Kristensen og Årsrapport og virksomhedsanalyse (5. udgave) af Jørgen Ravn Elkjær og Kristian Hjulsager i faget Selskabsformerne og Grundlæggende regnskabslære på den juridiske bacheloruddannelse.  

Kompendiet indeholder en kortfattet, overskuelig og letlæselig gennemgang af selskabsformerne. Der er lagt vægt på at skabe en grundlæggende forståelse af retsområdet. Af samme grund vil kompendiet nogle steder være struktureret anderledes end lærebøgerne. Hovedvægten i kompendiet vil være lagt på de to centrale selskabsformer interessentskabet og kapitalselskabet. Kompendiets gennemgang af de øvrige selskabsformer vil give en kort præsentation af selskabsformernes grundlæggende træk. 

Kompendiets formål er således at give de studerende et bedre overblik over pensum og sammenhængen mellem de forskellige emner inden for selskabsretten. Det vil af den grund være et godt supplement til forståelsen af et ellers kompliceret retsområde. Kompendiet er først og fremmest rettet mod jurastudiets grunduddannelse. Derudover vil kompendiet også kunne anvendes på handelshøjskoler og på andre universitetsuddannelser end jurastudiet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære

Kompendium i selskabsformerne og grundlæggende regnskabslære