Nedsat pris! ASPIRI kompendium i skatteret: opskrifter, værktøjer og eksempler (2016 (13. udgave))
Kategorier / sektioner:

ASPIRI kompendium i skatteret: opskrifter, værktøjer og eksempler (2016 (13. udgave)) (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Peter Wedel Ranch Krarup

Forlag: Aspiri
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Kompendium
Sideantal: 262
Dato for udgivelse: 23-3-2016
Udgivelse: 13. udgave, 2016.
Nr. i serien: Bind: 2016 (13. udgave),
ISBN-13: 9788793088122
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 13
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kompendiet er udarbejdet med henblik på at blive anvendt som hjælperedskab til faget Skatteret på jura, cand.merc.aud, HD-, HA-, Cand.Merc., polit- markedsføringsøkonomstudiet, akademimerkonom og akademiuddannelsen i finansiel rådgivning samt andre studier med lignende pensum i Skatteret. 
Skatteret er et meget teksttungt, omfangsrigt og gennemreguleret fagområde, hvilket kan gøre det svært at få det nødvendige overblik over de forskellige skatteregler og deres indbyrdes sammenhæng.
Kompendiet er derfor et supplement til pensum i Skatteret på de respektive uddannelser, herunder særligt Henrik Dam m.fl.: "Grundlæggende Skatteret", Aage Michelsen m.fl.: "Lærebog om indkomstskat" samt Jan Pedersen m.fl.: "Skatteretten". Kompendiet kan imidlertid anvendes, uanset hvilken anden lærebog der måtte anvendes i undervisningen. 
Kompendiet vil kunne give en grundig repetition samt en god strukturering af pensum på relativt kort tid, idet kompendiet er udfærdiget bl.a. til brug for opgaveskrivning. Kompendiet vil derfor kunne vise sig som en uvurderlig støtte og et yderst anvendeligt værktøj ved opgaveløsning og ved en skriftlig eksamen. 
Forfatter af Skatteret 2016 - Peter Wedel Ranch Krarup er desuden forfatter af kompendiet og opgavesamlingen i Erhvervsret.
Kompendiet er udgivet af ASPIRI A/S, der er en kursus- og forlagsvirksomhed, som har udbudt eksamensforberedende kurser siden 1993. Vores kurser har hjulpet mere end 250.000 kursister sikkert gennem eksamenerne på uddannelsesretningerne HD, akademiuddannelsen cand.merc., HA, negot, finansøkonom, statskundskab, polit, jura, gymnasiale og mange andre uddannelser. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

ASPIRI kompendium i skatteret: opskrifter, værktøjer og eksempler (2016 (13. udgave))

ASPIRI kompendium i skatteret: opskrifter, værktøjer og eksempler (2016 (13. udgave))