Nedsat pris! Kongetro
Kategorier / sektioner:

Kongetro (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tobias Bukkehave

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740048711
Udgave: 1. (20-04-2020)
Oplag: 1. (20-04-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 304
Originalsprog: Dansk

Forventes på lager: 20-04-2020

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 20-04-2020)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En død iransk programmør. En forsvundet dansk topmodel. En tysk industrimagnat.

Specialagent Tom Cortzen bliver modvilligt involveret i en sag, der ikke bare ripper op i det internationale samfund, men også hans egen fortid.

En iransk socialite og topprogrammør er blevet myrdet om bord på en lystyacht ud for Dubais kyst. En sag, der egentlig ikke berører Danmark, var det ikke, fordi iranerens danske modelkæreste er forsvundet. Diplomatdatteren Julie Severin formodes dræbt, men hendes lig er angiveligt nøglen til sagen, der trækker tråde langt ind i det internationale samfund.

Tom Cortzen har ikke været i Danmark i to år, da hans far pludselig dør, og han må haste hjem til begravelsen i Humlebæk. Tom har i nogle år freelancet for CIA og mere eller mindre vendt sit fædreland ryggen, men da han under ceremonien bliver kontaktet af Forsvarets Efterretningstjeneste vækkes noget til live i hans indre. Splittet mellem faderens livslange nationalistiske kamp for Gud, konge og fædreland og sit eget opgør med samme bliver han i nationens tjeneste sendt til Dubai for at finde kvinden. Sporene ender hurtigt blindt, og før han får set sig om, er han selv jaget vildt.

Kongetro er en vild, nervepirrende og intelligent spændingsroman om magtmisbrug, konspiration og nationalisme i en verden, hvor grænserne i stigende grad trækkes hårdere og hårdere op.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kongetro

Kongetro