Nedsat pris! Konserveringsteknik 1
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Konserveringsteknik 1 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Leif Bøgh-Sørensen

Forlag: DSR Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791319198
Udgave: 2. (20-08-2004)
Oplag: 8. (11-03-2019)
Første udgivelsesår: 2004
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 341
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.


Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:

1. Kvalitet og holdbarhed

2. Emballage

3. Kuldeteknologi

4. Køling

5. Frysning

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1