Nedsat pris! Konserveringsteknik (Bind 1) Forstør
Kategorier / sektioner:

Konserveringsteknik (Bind 1) (Bog, Hæftet)

Forlag: DSR-Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 341
Dato for udgivelse: 20-8-2004
Udgivelse: 2. udgave, 2004.
Nr. i serien: Bind: Bind 1,
Medforfattere: Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen
ISBN-13: 9788791319198
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Ophavsangivelse: Leif Bøgh-Sørensen - Peter Zeuthen
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

379,25 kr

-7.5%

Vejl. pris: 410,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
1. Kvalitet og holdbarhed
2. Emballage
3. Kuldeteknologi
4. Køling
5. Frysning

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Konserveringsteknik (Bind 1)

Konserveringsteknik (Bind 1)

Kunder, der købte denne vare, købte også