Kontakt
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Kontakt (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Cecilie Løsecke Olsen, Marta Likierska

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702120172
Udgave: 1. (09-05-2014)
Oplag: 4. (12-12-2017)
Første udgivelsesår: 2014
Serie: Kontakt
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 168
Illustrationer: Ja
Illustrator: Sussi Bech
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
433,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kontakt er et komplet begyndermateriale til Danskuddannelse 2 modul 1 og kan også bruges på Arbejdsmarkedsrettet Danskundervisning forløb 1-2 og på blandede begynderhold.

Materialet opbygger kursisternes sprog fra grunden og leder frem mod ministeriets mål for modulet. Der er fokus på alle sproglige færdigheder og særligt på opbygningen af det første mundtlige sprog.

I grundbogen møder vi Marco, hans danske kæreste og hans venner fra sprogskolen. Disse hovedpersoner og deres oplevelser er en rød tråd gennem materialets 10 emner, som fordeler sig på kapitlerne:

Præsentation, I klassen, Familie, På sprogskole, Mad, Transport, Steder i byen, Hverdag og klokken, Bolig og adresse og Arbejde.  

Hvert kapitel arbejder systematisk med ordforråd, sproghandlinger og grammatik. Opgaveformer i bogen omfatter billedordbøger, dialoger, udtaleøvelser, tekster, lytte- og skriveopgaver samt samtaleøvelser og tasks som informationskløft og dictogloss.  

Kontakt består af en grundbog, et gratis website og en i-bog, som er en digital udgave af grundbogen til brug på den interaktive tavle i klassen.

På kontakt.gyldendal.dk findes selvrettende onlineopgaver. Her kan kursisterne helt fra starten arbejde selvstændigt og i eget tempo med opgaver, der understøtter og supplerer arbejdet med grundbogen i klassen. Udover opgaver indeholder kontakt.gyldendal.dk kopisider til kursisterne og alle lydfiler til grundbogen.   

Anmeldelser (0)