Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Kontanthjælpshåndbogen: de gældende regler for at få kontanthjælp efter den sociale lovgivning (2013 (23. reviderede udgave)) (Bog, Paperback)

Af: Erik Jappe

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
Dato for udgivelse: 16-8-2012
Udgivelse: 23. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: 2013 (23. reviderede udgave),
ISBN-13: 9788771181029
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 1990
Originalsprog: Dansk
Udgave: 23
Oplag: 1

Mangler pt.

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En ny og opdateret udgave af opslagsværket, der på overskuelig og lettilgængelig vis beskriver den enkelte klients sociale rettigheder og pligter inden for kontanthjælpsområdet.
Redaktionen blev først afsluttet efter Folketingssamlingen i juni 2012, så alle ændringer, der er sket i folketingsåret 2011-2012, er indarbejdet i denne udgave. Hertil kommer, at bogen er opdateret med alle relevante SM-afgørelser og takster siden sidste udgave.
Reglerne om kontanthjælp findes i aktivloven, som denne bog primært handler om. I serviceloven findes reglerne om hjælp til handicappede og børn m.fl. Reglerne herom er også omtalt i bogen, ligesom centrale områder vedrørende retssikkerhedsloven er omtalt. Reglerne om aktivering m.v. findes i Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, som får en kort omtale.
Bogen indeholder desuden bl.a. optryk af aktivloven og retssikkerhedsloven, uddrag af Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og af serviceloven, et kronologisk register over afgørelser fra Ankestyrelsen (principafgørelser) og en takstoversigt.
Opslagsværket er et uundværligt redskab for såvel folk på kontanthjælp som sagsbehandlere i kommuner, fagforeninger og sociale organisationer.
Erik Jappe er socialrådgiver, forfatter og tidligere underviser. Han har i en årrække stået bag en lang række socialfaglige bøger på Bogforlaget Frydenlund, herunder en del årbøger om lovstof.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kontanthjælpshåndbogen: de gældende regler for at få kontanthjælp efter den sociale lovgivning (2013 (23. reviderede udgave))

Kontanthjælpshåndbogen: de gældende regler for at få kontanthjælp efter den sociale lovgivning (2013 (23. reviderede udgave))