Kookaburra - Sjælearvingen (Bind 6) Forstør
Kategorier / sektioner:

Kookaburra - Sjælearvingen (Bind 6) (Bog, Paperback)

Af: Crisse Crisse

Forlag: Arboris
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Kookaburra
Sideantal: 50
Dato for udgivelse: 6-9-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bind 66,
Udgiver: Arboris
Oversætter: Freddy Milton
Redaktion: Freddy Milton
ISBN-13: 9788792808103
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Tegner: Mitric
Originaltitel: Kookaburra - L héritier des âmes
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

159,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

´Fem gudebørn vil blive født. De vil være blive spredt over hele universet. Fire af demer gode, men ikke det femte. I dette barn vil kookaburras ånd befinde sig, og den vil påkalde sig os.´
Sådan lyder forudsigelsen, som har genlydt fra Australien over den gamle planet Jorden i 20.000 år. Jordens allierede, Amazonerne og de farlige Dakoider, som i århundreder har kæmpet om magten i Mælkevejen, vil samle børnene et efter et for at komme i besiddelse af den magt, der opstår, når gudebørnene bliver forenet.
Dragan Preko, en snigskytte fra Jorden, bliver sendt til planeten Dakoi for at befri den sidste trolddomsridder, der er i stand til at forstå og forklare Profetien. Det lykkes virkelig for ham, og børnene bliver genforenet, hvilket fører til et kæmpemæssigt sammenbrud.
Universet, planeterne og alle levende skabninger bliver, som det engang blev forudsagt, opslugt for at skabe rum for skabelsen af et nyt univers. Børnene bliver ladt tilbage, for altid indespærret i en sorte kugle, hvorfra de stadig prøver at komme i kontakt med den omgivende verden, mens den desillusionerede Dragan Preko drager til en anden galakse, hvor han bliver hjemsøgt af det samme mareridt... indtil han indser at der er noget i drømmen der har ændret sig!
Foruden hovedserien består Kookaburra også af en anden række album, hvor man i hvert album fokuserer på en af hovedpersonerne i serien. Disse hændelser beskrives i den første cyklus af Kookaburra-fortællingerne, som består af fem album. Forfatteren Crisse, senere hjulpet af tegneren Mitric, arbejder for tiden på den anden cyklus, der vil bestå af tre album, som er en direkte fortsættelse af den første cyklus.
I samme serie:
1. Planeten Dakoï
4. System Ragnarok
5. Retur til Terradoes
6. Sjælearvingen
Flere bind under forberedelse

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kookaburra - Sjælearvingen (Bind 6)

Kookaburra - Sjælearvingen (Bind 6)