Nedsat pris! Korstog (Del 2) Forstør
Kategorier / sektioner:

Korstog (Del 2) (Bog, Indbundet)

Af: Robyn Young

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 595
Dato for udgivelse: 30-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: Del 2,
Oversætter: Svend Ranild
ISBN-13: 9788771082326
Produkt type: Bog
Originaltitel: Crusade
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

185,00 kr

-114,95 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Året er 1274. Efter mange års blodig krig er det lykkedes det hemmelige broderskab at få skabt våbenhvile mellem kristne og muslimer i Det Hellige Land.
Men hensynsløse vesterlandske handelsmænd, som tjener penge på slave- og våbenhandel, har udtænkt en djævelsk plan, som atter skal antænde nisten blandt Mellemøstens muslimer. Samtidig er sultan Baybars fanget i en magtkamp: Hans ældste søn og tronarving er gået i ledtog med den udspekulerede Khadir med det mål at få Baybars til at genoptage krigen mod de kristne og en gang for alle uddrive dem fra Det Hellige Land. Tempelridderne er trængt fra to sider, og deres sidste befæstning i Palæstina er truet. Den unge tempelridder WillCampell sendes ud på en farefuld færd, der måske kan sikre den skrøbelige fred og afværge truslen mod tempelridderne og deres allierede. Men han er oppe imod stærke kræfter, der vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at lægge ham hindringer i vejen.
Korstog er anden del af Robyn Youngs fængslende middelaldertrilogi om tempelriddernes sidste storhedstid. Første del, Broderskabet, var hendes debut, og den blev kåret som den bedst sælgende debutbog af de engelske boghandlere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Korstog (Del 2)

Korstog (Del 2)