Kort & godt om BØRN & ANGST (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Barbara Hoff Esbjørn, Sonja Breinholst

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771587814
Udgave: 1. (03-03-2020)
Oplag: 1. (03-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Serie: Kort & godt
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 96
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
195,80 kr
164,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad er angst? Hvorfor får børn angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man som forældre gøre for at mindske eller afhjælpe barnets angst i hverdagen?  
KORT & GODT OM BØRN & ANGST henvender sig til dig, der har et barn, som er ængsteligt eller har angst, og som gerne vil vide mere om, hvad en angstlidelse  indebærer, og hvad I selv kan gøre i familien for at hjælpe barnet.  
I bogen finder du viden om de forskellige former for angst, hvordan de viser sig, og hvorfor de opstår. Du får også viden om, hvordan din egen adfærd som forælder kan være med til at øge eller afhjælpe barnets angst, og hvilke behandlingstilbud der passer til det enkelte barns angst.  
Bogen indeholder også vigtig viden om børn og angst til lærere, pædagoger, sundhedspersonale og andre, der arbejder med børn. 


Om forfatterne:
Barbara Hoff Esbjørn er professor mso i klinisk børnepsykologi, specialist og supervisor i psykoterapi og leder af Center for Angst, Institut for Psykologi, Københavns Universitet.
Sonja Breinholst er ph.d., autoriseret psykolog, specialist i kognitiv adfærdsterapi og adjunkt ved Center for Angst, Institut for Psykologi, Københavns Universitet. 

Anmeldelser (0)