Kort & godt om COMPASSION (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Henrik Tingleff, Vibeke Lunding-Gregersen

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771587135
Udgave: 1. (03-10-2019)
Oplag: 1. (27-01-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 120
Omslagsgrafiker: Lea Rathnov/Hofdamerne
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
195,80 kr
145,20 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad er compassion? Det er at være opmærksom på sin egen og andres trivsel. Compassion er at forholde sig til de svære ting i livet – og en vej til at hjælpe og støtte sig selv og andre.
Compassion er fundamentet for sunde relationer, menneskelig tryghed, velbefindende og trivsel. Compassion er en del af menneskets natur. Det er en evolutionær vinderstrategi, der er årsagen til, at mennesker er overlevet både som individ og art.
Bogen giver kort og klar viden om, hvad compassion er. Den beskriver hjernens udvikling og belyser gennem interessante forskningsresultater, hvordan det moderne liv sender hjernen på overarbejde. Med praktiske råd og enkle øvelser hjælper bogen dig til at få mere compassion i hverdagen og dermed større tilfredshed i livet.
Compassion kræver visdom, mod og styrke. Compassion er at være omsorgsfuld, nærværende og engageret i livet – også når det er hårdt.
HENRIK TINGLEFF og VIBEKE LUNDING-GREGERSEN er begge autoriserede psykologer og specialister i psykoterapi og klinisk psykologi. De underviser, holder foredrag og er engageret i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. I deres fælles virksomhed Mindwork arbejder de med trivsel og forebyggelse i organisationer og rådgiver ledere og andre, der ønsker balance i hverdagen. Henrik og Vibeke er også værter for en af Danmarks mest lyttede podcast Hjernen på overarbejde.

Anmeldelser (0)