Nedsat pris! Kort & godt om KONFLIKTER & LOW AROUSAL
Kategorier / sektioner:

Kort & godt om KONFLIKTER & LOW AROUSAL (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Bo Hejlskov Elvén

Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771586930
Udgave: 1. (26-10-2018)
Oplag: 1. (11-09-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Kort & godt
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 80
Omslagsgrafiker: Hofdamerne/Lea Rathnov
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
173,10 kr
144,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alle mennesker har konflikter. Nogle har flere end andre. I pædagogisk arbejde er det helt centralt at håndtere konflikter på en god og menneskelig måde.
Low arousal bygger på etiske principper og et humanistisk menneskesyn. Det er en pædagogisk tilgang, der lægger vægt på retten til selvbestemmelse og respektfuld behandling, uanset alder og funktionsniveau. Her går man ud fra, at alle mennesker gør, hvad de kan for at opføre sig ordentligt og bevare selvkontrollen. Men stiller vi for store krav, opstår der let konflikter.
Bogen giver kort og klar viden om konflikthåndtering, og om hvordan du evaluerer situationen og ændrer tilgangen. Bogens cases,gode råd og små opgaver giver dig nye low arousal-baserede strategier, når der er konflikter og ballade i luften.
KORT & GODT OM KONFLIKTER & LOW AROUSAL er til dig, der har med mennesker at gøre, og som gerne vil håndtere og forebygge konflikter på en god måde. Bogen er relevant for psykologer, pædagoger, plejepersonale, lærere, forældre og alle andre, der har med mennesker at gøre.
Bo Hejlskov Elvén er autoriseret psykolog, konsulent, underviser og efterspurgt foredragsholderbåde i Danmark og i Sverige, hvor han bor. Bo arbejder med praktisk pædagogik på videnskabelig grund, både med hvordan man forebygger, og hvordan man håndterer konfliktadfærd og modstand mod personalet. Han er forfatter til en række bøger, særligt om low arousal-pædagogik i skoler og børneinstitutioner, i børnefamilien, i psykiatrien og på specialområdet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kort & godt om KONFLIKTER & LOW AROUSAL

Kort & godt om KONFLIKTER & LOW AROUSAL