Nedsat pris! Korte svar på de store spørgsmål Forstør
Kategorier / sektioner:

Korte svar på de store spørgsmål

Af: Stephen Hawking

Forlag: Klim
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 9-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Ninna Brenøe
ISBN-13: 9788772042831
Originaltitel: Brief answers to the big questions
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

epub
209,00 kr
zip_mp3
209,00 kr
Indbundet
232,45 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stephen Hawking regnes for en af de største videnskabsfolk i vores tid. Han er kendt for både sine gennembrud inden for den teoretiske fysik og for sin evne til at formidle komplekse begreber med overskud og en umiskendelig tør humor, som hans ALS-diagnose ikke fik bugt med. Da han i foråret døde 76 år gammel – efter at have overlevet lægernes prognose med godt 50 år – arbejdede han på sit sidste projekt: en bog med svar på ‘de store spørgsmål’, som han så ofte blev stillet, også selvom nogle af dem lå uden for hans akademiske felt. På disse sider deler han sine personlige synspunkter på de største udfordringer, vi står over for, og giver sit bud på, hvor vi og vores klode er på vej hen.
Bogen indeholder desuden personlige fotografier, arkivmateriale og et forord af skuespilleren Eddie Redmayne, der spillede hovedrollen i filmen om Hawkings liv, ‘Teorien om alting’, samt et efterord af Hawkings datter, Lucy Hawking.
Bogen udkommer samtidig i en række lande verden over og er en af både det britiske og det amerikanske forlags største efterårsbøger.
Samtidig udgives en 20 årsjubilæumsudgave af Hawkings banebrydende værk En kort historie om tid, som stadig ligger på Amazons bestsellerliste og lå på New York Times bestsellerliste fem år efter, at den udkom i 1988.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Korte svar på de store spørgsmål

Korte svar på de store spørgsmål