Nedsat pris! Korte svar på de store spørgsmål
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Korte svar på de store spørgsmål (Indbundet, Dansk)

Af: Stephen Hawking

Forlag: Klim
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772042831
Udgave: 1. (09-11-2018)
Oplag: 1. (09-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Originaltitel: Brief answers to the big questions
Oversætter: Ninna Brenøe
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Den verdenskendte kosmolog og bestsellerforfatter til En kort historie om tid har efterladt os sine sidste tanker om universets største spørgsmål i dette betagende posthume værk.
Hvordan opstod universet? Kan menneskeheden overleve på Jorden? Findes der intelligent liv uden for vores solsystem? Kommer kunstig intelligens til at udkonkurrere os?
Igennem sin enestående karriere udvidede Stephen Hawking vores forståelse af universet og opklarede nogle af dets største mysterier. Men selv når hans teoretiske arbejde med sorte huller, imaginær tid og multivers førte hans tanker til rummets yderste grænser, troede Hawking  fuldt og fast på, at videnskaben skulle spille en rolle i løsningen af Jordens største problemer.
Nu hvor vi står over for potentielt katastrofale forandringer – herunder klimaforandringer, truslen om atomkrig og udviklingen af kunstig super-intelligens – har Stephen Hawking rettet sin opmærksomhed mod menneskehedens mest presserende anliggender.
Med en fascinerende argumentation og karakteristisk humor er 'Korte svar på de store spørgsmål' den sidste bog fra en af historiens største begavelser, en intellektuelt stimulerende tour de force fra universets uendelige vidder til de allermest vedkommende udfordringer, som vi og vores klode står over for.
En procentdel af indtægterne fra bogen går til velgørende formål.

Anmeldelser (0)