Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Kostlære og -vurdering (Bog, Paperback)

Af: Birthe Balskilde

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Ernæringsassistent
Sideantal: 218
Dato for udgivelse: 3-4-2014
Udgivelse: 5. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788770824514
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 5
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

381,55 kr

-7.5%

Vejl. pris: 412,50 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til.
Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker mad, som de kan lide at spise. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.
Bogen indeholder følgende kapitler:
- Introduktion til kostlære og -vurdering
- Madvaner - spisekultur
- Kostlære før og nu
- Mad- og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen
- Officielle danske anbefalinger til maden til forskellige målgrupper
- Målgrupper
- Måltidsfordeling og portionsstørrelser
- Menusammensætning
- Menuplanlægning i praksis i alle måltider
- Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab
- Menuvalg
- Rammerne omkring måltidet
- Næringsstofberegning
- Vurdering af madens sammensætning
- Kost- og brugerundersøgelser
Overalt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kostlære og -vurdering

Kostlære og -vurdering