Nedsat pris! KOSTmetologisk ernæring: Spis dig fri for rynker, psoriasis og akne Forstør
Kategorier / sektioner:

KOSTmetologisk ernæring: Spis dig fri for rynker, psoriasis og akne (Bog, Hardback)

Af: Lene Dyrvig Nielsen

Forlag: Muusmann Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 224
Dato for udgivelse: 26-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793430808
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ønsker du en smuk og strålende hud, skal du arbejde dér, hvor cremer ikke kan trænge ned. I KOSTmetologisk ernæring er løsningen at spise en kost, der giver sunde hudceller og en smuk hud – på kun 28 dage.
Få en grundlæggende viden om hudens opbygning og nedbrydning, samt hvilke faktorer der har betydning for vores hud og sundhed i forhold til anti-age, psoriasis og akne. 
I KOSTmetologisk ernæring beskrives de forskellige kostformer ved hvert enkelt hudproblem. Bliv klogere på hormonernes betydning og tarmens indflydelse på huden, samt de forskellige næringsstoffer, vitaminer og mineraler i forhold til at spise sig fri for rynker, psoriasis og akne. 
Opskrifterne i bogen er inspirerende, farverige og nemme at tilberede. Det er KOSTmetologiske retter, der mætter og holder dit blodsukker stabilt igennem hele dagen. Som bonus giver maden ikke kun en smuk hud, men også en flad talje og øget sundhed.  
Til hvert hudproblem gives der bud på en ugeplan, indeholdende opskrifter til alle dagens hovedmåltider, samt forslag til mellemmåltider og motion, der passer til hvert hudproblem.  
Om forfatteren
Lene Dyrvig Nielsen er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og er desuden lægeeksamineret kosmetolog. I bogen har hun kombineret viden og erfaringer fra begge fagområder i konceptet ’KOSTmetologisk ernæring’, hvor problematiske hudtilstande afhjælpes via kosten. 
Lene arbejder ud fra en evidensbaseret tilgang og vejleder klienter i sin klinik og via nettet som Danmarks første online-kosmetolog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

KOSTmetologisk ernæring: Spis dig fri for rynker, psoriasis og akne

KOSTmetologisk ernæring: Spis dig fri for rynker, psoriasis og akne