Nedsat pris! Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål: omkring de sidste spørgsmål
Kategorier / sektioner:

Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål: omkring de sidste spørgsmål (Bog, Hardback, Dansk)

Af: F. Le Fevre

Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771708356
Udgave: 1. (03-12-2015)
Oplag: 1. (04-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hardback
Sideantal: 700

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Verden behøver besinde sig, det enkelte menneske behøver det – jeg behøver det. For meget ødelægges, for lidt er vundet og kun for få. Man kan begynde nedefra – politisk, eller oppefra – spirituelt. Vi søger socialt troværdige rammer og personligt fæste – i henholdsvis den ydre og den indre virkelighed. Vi behøver stabilitet, troværdighed og fred til at være, det vi er.
Jeg begyndte nedefra sikkert og oppefra forsøgsvis. Med Det Absolutte SHOONYA i ryggen, kunne det skrøbelige forandres: Barnetro blev til den voksnes rejse på Den fjerde Vej, og endte i Vedanta. Det Umanifesterede kan dog ikke undvære Det Manifesterede, Noumenon ikke fænomener, noget katalyserende måtte derfor tage plads i den verden, Naturen råder over: Mennesket – men i overensstemmelse med overordnede moralske imperativer!
Prøv at investere al energi i efterprøvelse og formulering af en overbevisning alle kan godtage. Det selvindlysende gode skal styre verdens gang, vi ønsker ikke vold og krig skal beherske os.
At lære sig selv at kende er nødvendigt. Jeg har beskrevet mine forsøg ærligt med de evner jeg nu engang har eller mangler. Enhver bør gøre det samme. Jeg har endnu ikke skabt en sikker forbindelse mellem mennesket og dets ultimative ophav.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål: omkring de sidste spørgsmål

Kradsuld - omkring de sidste spørgsmål: omkring de sidste spørgsmål