Nedsat pris! Kræft på nært hold Forstør
Kategorier / sektioner:

Kræft på nært hold (Bog, Hæftet)

Af: Ola Ringdahl

Forlag: Karakter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 215
Dato for udgivelse: 11-10-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Oversætter: Rikke Toft Kleemann
Redaktion: Marielle Nielsen Hansen
ISBN-13: 9788799885817
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Nic Oxby
Forord: Dorthe Gylling Crüger
Originaltitel: Att stå bredvid cancer
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
198,70 kr
epub
149,90 kr

198,70 kr

-20.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

KRÆFT PÅ NÆRT HOLD handler om at være ramt af sygdom uden selv at være syg. Om at agere støttepæl og bolværk for et andet menneske og samtidig håndtere ens egen uvished, bekymringer, stress og sorg over alt det, der sker.
Hvert år får 35.000 danskere stillet en kræftdiagnose. Ved siden af dem står en hel hær af folk, der støtter, hepper og hjælper. Denne bog er til alle jer.  
KRÆFT PÅ NÆRT HOLD er indlevende fortalt og fuld af gode råd om, hvordan man passer ordentligt på sig selv, når man har kræft tæt inde på livet. En række fagpersoner giver undervejs deres svar på nogle af de mange svære spørgsmål, der opstår i kølvandet af en kræftdiagnose.
KRÆFTENS BEKÆMPELSE OM BOGEN:
"Ola Ringdahl giver svar på mange af de svære spørgsmål, man kan have, når en nærtstående får kræft - spørgsmål som Kræftens Bekæmpelses rådgivere landet over også dagligt bliver stillet. Men han tager også brodden af emner, der kan være svære at tale om - emner, som er tabuer. Bogen taler hele vejen igennem til læseren. Dig, som er pårørende, eller dig, som er kræftpatient, ven eller bekendt til en kræftramt. Men der er også værdifuld indsigt at opnå for dig, der i dit arbejde beskæftiger dig med mennesker, der er ramt af kræft."
- Dorthe Gylling Crüger, formand for Kræftens Bekæmpelse
BØRNECANCERFONDEN OM BOGEN:   
"En fin og velskrevet bog, som giver god og relevant viden om det at have en kræftramt i familien. Afsnittet om børn med kræft, som er det område, jeg kender bedst, fortæller på fineste vis om de udfordringer, der er ved at have et sygt barn, og samtidig er der gode råd til, hvordan udfordringerne kan tackles, og hvor der kan hentes hjælp. Jeg kan på det varmeste anbefale bogen."
- Marianne Benzon Nielsen, direktør for Børnecancerfonden
OLA RINGDAHL er uddannet journalist og arbejdede i mange år som sådan. I dag arbejder han som konsulent og holder bl.a. foredrag om kommu­ni­kation og krisehåndtering. Han har selv været igennem tre alvorlige kræft­forløb inden for de sidste 15 år - med sin mor, sin 10-årige datter og sin kone.     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kræft på nært hold

Kræft på nært hold