Nedsat pris! Kraften
Kategorier / sektioner:

Kraften (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Naomi Alderman

Forlag: Alhambra
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772160535
Udgave: 1. (08-03-2018)
Oplag: 2. (20-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 376
Omslagsgrafiker: Caroline Asferg Madsen
Oversætter: Rebekka Hjelholt Svendsen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
228,70 kr
213,10 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad, hvis kvinder havde magten?
Pludselig – i morgen eller dagen efter – opdager alle verdens teenagepiger, at de har fået ‘kraf­ten’; evnen til at give dødeligt stærke elektriske stød.
Bogen følger tre kvinder og en mand gennem 10 år, mens kraften langsomt ændrer på magtbalancen mellem kønnene, og en verdensomspændende revolution tager sin begyndelse.
Det begynder i det små. I USA indser en kvindelig borgmester, at den fysisk overlegne kvinde kan komme langt i politik. Datteren af en britisk mafiaboss tager en hævnaktion i egne hænder, og en sydstatspige får endelig mulighed for at flygte fra misbruget i sin plejefamilie. Andre steder er omvæltningen mere dramatisk. I Moldova tager tidligere sexslaver kampen op mod den systematiserede menneskehandel, og i Indien og Saudi-Arabien gør kvinderne oprør mod århundreders undertrykkelse. En ung nigeriansk journalist dokumenterer det hele – også, da mændene svarer igen.
Kraften er et portræt af fire liv og et verdenssamfund i radikal forandring. Det er en provo­ker­ende, tankevækkende og overraskende morsom roman, der både beskriver en alternativ virkelighed og afslører vores egen verdens skyggesider.
Naomi Alderman skriver romaner og noveller. Hun er vokset op i London og har læst på Oxford University og University of East Anglia. Hun laver bl.a. udsendelser for BBC Radio 4 og skriver for The Guardian. Kraften er hendes fjerde roman og den første oversat til dansk. Hun har vundet flere priser for sine bøger, bl.a. Bailey’s Prize for Women’s Fiction 2017 og Women’s Prize for Fiction 2018, begge for Kraften.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kraften

Kraften