Nedsat pris! Kreative ideer for 1-3 årige børn Forstør

Kreative ideer for 1-3 årige børn (Bog, Hæftet)

Af: Christiane Elsebeth Kofoed

Forlag: Trykværket
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 67
Dato for udgivelse: 24-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788793709058
Produkt type: Bog
Fotograf: Christiane Elsebeth Kofoed
Illustrationsangivelser: ill. med fotos
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

140,25 kr

-17%

Vejl. pris: 169,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Børn i 1-3 års alderen er ikke fokuserede på produkter. De oplever og lærer igennem sanserne og er optagede af aktiviteten og processen. Hvis man som voksen gerne vil arbejde med børns kreative side, skal man gøre sig klart, at det ikke er for produktet, at børnene deltager.      
Det fandt forfatteren Christiane E. Kofoed ud af, da hun kastede sig ud i et projekt med kreativitet for 1-3 årige børn.      
Der var børn, der ikke ville have maling på fingrene eller slet ikke ville være med - i begyndelsen. Hun lærte, at børn i denne aldersgruppe, 1-3 år, skal tilbydes disse aktiviteter mange gange, før de bliver rigtig interesserede. I starten optager det dem kun max 5 minutter, men med tiden bliver de fortrolige med det og nyder at male, klippe og lime.           
I bogen viser forfatteren, hvordan hendes ønske om at lave et produkt kan forenes med børnenes behov for at sanse og eksperimentere med det, som de præsenteres for.           
Samtidig vil hun også vise børnene, at det, de har lavet, er værd at se på, så derfor hænger det ofte i nogen tid, inden de får det med hjem. Det gør også, at der kan snakkes om det, de har lavet.        
Den voksnes nærvær og det at sætte ord på det, børnene kan og gør, er med til at skabe den positive stemning, hvor børnene kan udvikle sproglige og personlige kompetencer.      
Tanken med bogen er, at den henvender sig til pædagogstuderende, pædagoger, dagplejere og forældre, som har lyst til at fordybe sig i kreative aktiviteter, og som ikke helt ved, hvordan man skal gå i gang, eller tænker, at børn i vuggestuealderen er for små. Illustrationerne i bogen taler for sig selv. Selv 1 årige kan være med i den kreative aktivitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kreative ideer for 1-3 årige børn

Kreative ideer for 1-3 årige børn