Nedsat pris! Krigen

Krigen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Karen Møller Grothe

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Heksens børn
Sideantal: 165
Dato for udgivelse: 11-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Nr. i serien: Bind: 3,
Redaktion: Kristian Westh Hugger
ISBN-13: 9788793305939
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen - Omslagsillustrator: Therese Buch-Andersen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alt er tabt for den tidligere lensmand Felix. Først tabte han den unge Maja i en duel. Dernæst tabte han både borg, formue og magt over Byens befolkning. Men det værste var, at han blev tvunget til at flygte fra dom og straf ved at søge tilflugt i riget mod øst. Felix har overtalt kong Georg til at stille soldater til rådighed, og han regner med at tilbageerobre Byen uden kamp. Men byens indbyggere, Max, Jeppe, Johanne og alle de andre børn og voksne, har ikke tænkt sig at opgive den frihed og velstand, som de har arbejdet så hårdt for. 
Læs den spændende afslutning på trilogien Heksens børn, hvor børn og voksne ved fælles hjælp overvinder ondskaben.    
Uddrag af bogen
´SOLDATER!´
Råbet gjalder fra balkonen på kongens slot i øst, og der bliver nogenlunde stille på den store plads foran slottet. Kong Georg har hævet højre arm og skuer ud over sin hær.
Allerforrest, på en smuk, brun hingst, sidder Felix, klar til kamp. Endelig er dagen kommet. Dagen, hvor han begynder sin tilbageerobring af den by, han betragter som sin private ejendom.
Selvom det vil tage ham og hans tropper flere dage at bevæge sig frem til Sønderport, mærker han sit hjerte slå hårdere end normalt. Nu sker det. Endelig. Han har fået overtalt Georg til at stille sine tropper til rådighed. Planen er klar. Det kommer til at gå så let som fod i hose. Felix kan ikke se problemer forude. Kun herlig kamp. Ned med nakken skal de, fjenderne i Byen. Især Max, det sorte svin. Han skal udryddes, og så ligger vejen åben til den smukke Maja.   
Om forfatteren
Karen Møller Grothe blev født i 1949 i Ribe. Hun er oprindelig uddannet bankassistent, men uddannede sig senere til dansk- og historielærer. Efter en række år i folkeskolen er hun nu på pension.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Krigen

Krigen