Nedsat pris! Krigsveteran for altid Forstør
Kategorier / sektioner:

Krigsveteran for altid (Bog, Indbundet)

Af: Morten Thomsen

Forlag: Harald
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 179
Dato for udgivelse: 5-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799432844
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Trine Kirketerp, Graflab
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Han ejer ikke noget længere, har ingen kæreste, bil eller hus. Han kan ikke arbejde eller komme til Irak eller Afghanistan, hvor hans liv giver mening. Det eneste, han har, er datteren Amalie. Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at det kun er for hendes skyld, han holder sig i live.
Tonny, Jesper, Kristian, Torben og Martin blev sendt til Bosnien, da krigen rasede på Balkan i 1995. De var unge, spændte og glædede sig. De kunne ikke vide, hvor høj prisen ville blive. At de ville komme til at leve med krigens rædsler resten af deres liv.
Da Jesper kom hjem, blev han mere og mere apatisk, og til sidst kunne han ikke binde sine snørebånd. Tonny måtte ryge større og større joints for bare at kunne sove. Kristian blev såret og kunne ikke være tæt på kvinder. Da Torben kom til Afghanistan, vendte Balkan tilbage i hans hoved. Martin fik et lederjob og opdagede først, at han havde post- traumatisk stress, da han brød sammen.
I snart 20 år har de fem mænd kæmpet for en normal hverdag. De fortryder intet, men de håber, at verden vil lære af deres fortællinger om, hvor svært det kan være at finde fred efter en krig.
Vi står hele tiden med nye generationer af danske krigsveteraner. Hvilken fremtid har de? Kan de finde ro fra krigen? Denne bog giver ingen svar, men den giver et hidtil ukendt indblik i de livslange udfordringer, der venter Danmarks krigsveteraner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Krigsveteran for altid

Krigsveteran for altid