Nedsat pris! Kristuskransen, bog
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Kristuskransen, bog (Hæftet, Dansk)

Af: Martin Lönnebo

Forlag: Unitas Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788775179480
Udgave: 2. (10-02-2014)
Oplag: 1. (10-02-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Fralserkransen
Originalsprog: Svensk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Stress er blevet udnævnt til et af dette årtis største problemer. Derfor er der salg i antistresskugler, som kan berolige nervøse hænder. Denne metode har været kendt igennem mange århundrede inden for religionerne. Ved at lade fingrene vandre fra perle til perle fokuseres tankerne på Gud. 

Martin Lönnebo har startet en ny bevægelse med sin Kristuskrans. I Sverige har den solgt i 100.000 eksemplarer, og det viser, at perlekransen rammer ind i tidens spiritualitet. »At bruge en perlekrans er at udføre et krops-ligt ritual. Jeg er overbevist om, at der findes en sammenhæng mellem livsmod og riter«, siger Martin Lönnebo.
Konceptet består af en lille bog med introduktion til hver af de 18 perler, og forslag til hvordan perlekransen kan bruges. Med bogens undertitel ´Øvelser i livsmod, livslyst, selvbesindelse og i at leve Gud nær´ fortæller Martin Lönnebo om sine ambitioner med kransen. »Lykkeligt det menneske, hvis livsmod er så stærkt, at det kan leve i usikkerhed og alligevel bevare livslysten«, skriver han på en af bogens første sider.


Kristuskransen(r) kan købes direkte hos forlaget og findes i en samlet og en usamlet udgave. 

Anmeldelser (0)