Nedsat pris! Kroppen helbreder sig selv: Lyt til dine musklers følelsesmæssige visdom, bliv fri af smerter, og opnå dyb healing Forstør
Kategorier / sektioner:

Kroppen helbreder sig selv: Lyt til dine musklers følelsesmæssige visdom, bliv fri af smerter, og opnå dyb healing (Bog, Hæftet)

Af: Emily A. Francis

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 6-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Frank Robert Pedersen
ISBN-13: 9788702264777
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: The Body Heals Itself
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr
epub
110,00 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kroppen helbreder sig selv er en praktisk manual til at arbejde med krop-sind-forbindelsen og de underliggende følelsesmæssige årsager til spændinger, smerter og sygdom. Ifølge forfatter og kropsterapeut Emily Francis sætter følelsesmæssig smerte og negative overbevisninger sig i vores krop og kommer ofte til udtryk som spændinger og muskelsmerter. I bogen vejleder hun læseren i at bevidstgøre, hvor i kroppen, det gør ondt, for at finde tilbage til de bagvedliggende følelsesmæssige årsager. Når vi bliver klar over, hvor symptomerne stammer fra, får vi mulighed for at give slip på de uhensigtsmæssige overbevisninger og genoprette kroppens naturlige sundhed og balance. I Kroppen helbreder sig selv instruerer Emily Francis læseren i, hvilke følelser der ofte hænger sammen med smerter og spændinger i bestemte muskelområder, og hvordan muskler kan fortælle om alt fra gamle traumer til nye, positive oplevelser. Bogen er baseret på forfatterens mangeårige arbejde og uddannelse inden for kropsterapi og er gennemillustreret. Den er overskueligt inddelt efter muskelgrupper og indeholder instruktioner, der kan udføres uden forudgående kendskab, i alt fra afspændingsøvelser, energihealing, bekræftelser, visualiseringer og meditationer til brug af både æteriske olier, krystaller og sten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kroppen helbreder sig selv: Lyt til dine musklers følelsesmæssige visdom, bliv fri af smerter, og opnå dyb healing

Kroppen helbreder sig selv: Lyt til dine musklers følelsesmæssige visdom, bliv fri af smerter, og opnå dyb healing