Krucifiks-morderen Forstør
Kategorier / sektioner:

Krucifiks-morderen (Bog, Paperback)

Af: Chris Carter

Forlag: Jentas
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 352
Dato for udgivelse: 3-5-2013
Udgivelse: 4. udgave, 2013.
Oversætter: Rasmus Klitgaard Hansen
ISBN-13: 9788776773014
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Katrin Agency
Originaltitel: The Crucifix Killer
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 4
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
129,95 kr
epub
114,15 kr
zip_mp3
114,15 kr

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

»Omkring en meter fra bagvæggen hang liget af en ung kvinde ned fra to parallelle træstolper. Hendes arme var strakt helt ud, og knæene bøjede let og rørte gulvet, så hun hang i en knælende, Y-formet stilling. Rebet, der var bundet om hendes håndled øverst på stolpen, havde skåret sig dybt ind i kødet, og de tynde arme var dekoreret med mørke linjer af udtørret blod. Hunter stirrede på den døde kvindes ansigt. Hans hjerne kæmpede for at forstå, hvad det var, hans øjne så.«


Liget af en ung kvinde findes myrdet på bestialsk vis i en forladt hytte i Los Angeles National Forest. Liget er nøgent og hængt op i to træstolper, og huden er blevet flået af ansigtet - mens hun stadig var i live. I nakken er indgraveret et besynderligt dobbeltkors: En signatur fra den psykopatiske Krucifiks-morder.


Men det er umuligt, for Krucifiks-morderen blev pågrebet og henrettet for to år siden. Kan der være en copycat på spil? En person, som har adgang til alle detaljerne om de første mord - detaljer, som aldrig blev offentligt kendt? Eller må drabsefterforsker Hunter se i øjnene, at den rigtige Krucifiks-morder stadig væk er derude og er gået i gang med at myrde igen?


At han endnu engang dræber tilsyneladende tilfældige ofre, alt imens han plager Hunter, der er ude af stand til at fange ham? Robert Hunter og hans nye partner står over for en efterforskning, som overgår deres værste mareridt .


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Krucifiks-morderen

Krucifiks-morderen