Nedsat pris! Krydderurter: en verden af grøn, sund og eksplosiv smag Forstør
Kategorier / sektioner:

Krydderurter: en verden af grøn, sund og eksplosiv smag (Bog, Hardback)

Af: Sandra Pugliese

Forlag: Muusmann
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Muusmann' gastro
Sideantal: 233
Dato for udgivelse: 27-5-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788793314689
Produkt type: Bog
Fotograf: Tina Brok Hansen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1-2 hverdage

3 Enheder

Formater / udgaver

Bog
Hardback
193,70 kr
epub
149,55 kr

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hvordan doserer man mængden af krydderurter? Det skal smage, det skal være sundt, det skal være grønt. 
Når Sandra Pugliese laver mad, så smager det virkelig af noget. Det efterlader en wow--følelse i munden og skærper lysten til at spise mere. Formlen bag den herlige smag er brugen af krydderurter - i rigelig, men rette mængde. Sandra gør op med den gængse forestilling om, at en enkelt kvist eller to er det, der skal til for at få en ret til at smage af noget. I de allerfleste tilfælde kan man sagtens være langt mere rundhåndet med brugen af krydderurter, med et langt bedre resultat til følge. I bogen får læseren en række anvisninger, gode råd og tips til, hvordan den rette mængde - og sort - af krydderurter kan få smagen til at nå helt nye højder. 
Bogen byder på 60 velsmagende og sanselige retter, herudover giver den en grundig gennemgang af 18 krydderurter og deres smag og sundheds fortræffeligheder samt en vejledning i, hvordan man nemt kan dyrke dem selv. Der er taget udgangspunkt i krydderurter, der kan købes i dagligvarebutikker, suppleret med et par lidt mere specielle sorter. 
Om forfatteren 
Sandra Pugliese har fået kærligheden til madlavning ind med modermælken i køkkenet hos en dansk mor, der konstant eksperimenterede med avancerede retter - fra kidney pie til vegetarisk - og i farmor Donna Rosarias køkken i Calabrien, Italien, hvor hun lærte, at mad er livet, og livet er mad. En kombination af nord og syd, der har givet Sandra nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Krydderurter: en verden af grøn, sund og eksplosiv smag

Krydderurter: en verden af grøn, sund og eksplosiv smag