Nedsat pris! KS-bogen, 2. udg.
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

KS-bogen, 2. udg. (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Maria Madsen, Anna Amby Frejbæk, Hanne Friis Johnsen, Brian Egede-Pedersen, Mikkel Pedersen, Karen Mølbæk, Marie-Louise Ebert Lauritsen

Forlag: Columbus
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779704817
Udgave: 2. (04-12-2018)
Oplag: 1. (04-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 330
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er demokratiet under pres? Hvorfor vinder google-buddhismen frem i det senmoderne samfund? Kan forskellige religioner og kulturer leve sammen i det samme samfund? Hvordan kan vi begrunde prioriteringen af offentlige midler etisk? Disse og andre spørgsmål rejses i denne bog.

Igennem bogens fire kapitler belyser forfatterne sager og fænomener i den vestlige verden, hvor religion, samfundsfag og historie er tæt forbundne.

Bogen er opdateret, så den passer til de nye krav i læreplanen for KS fra 2017. Nye områder er derfor skrevet ind, ligesom alle kapitler er opdateret i forhold til de faglige mål og kernestof. De fire temaer kan både kan danne grundlag for flerfaglige forløb, men også stå selv i forhold til de enkeltfaglige forløb.

KS-bogens ambition er at gøre kultur- og samfundsfagsgruppen på hf nærværende og vedkommende for eleverne, så de får lyst til at fordybe sig i og diskutere nogle af de problemstillinger, der findes i brudfladerne mellem religion, samfundsfag og historie. Bogen er skrevet i øjenhøjde med eleverne, hvor sammenhængene mellem de tre KS-fag træder tydeligt frem, og hvor der også præsenteres nye sammenhænge mellem fagene.

Anmeldelser (0)