Nedsat pris! KS-bogen
Kategorier / sektioner:

KS-bogen (Bog, Indbundet, Dansk)

Forlag: Columbus
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 330
Dato for udgivelse: 4-12-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
Medforfattere: Maria Madsen, Anna Amby Frejbæk, Hanne Friis Johnsen, Brian Egede-Pedersen, Mikkel Pedersen, Karen Mølbæk, Marie-Louise Ebert Lauritsen
ISBN-13: 9788779704817
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Er demokratiet under pres? Hvorfor vinder google-buddhismen frem i det senmoderne samfund? Kan forskellige religioner og kulturer leve sammen i det samme samfund? Hvordan kan vi begrunde prioriteringen af offentlige midler etisk? Disse og andre spørgsmål rejses i denne bog.

Igennem bogens fire kapitler belyser forfatterne sager og fænomener i den vestlige verden, hvor religion, samfundsfag og historie er tæt forbundne.

Bogen er opdateret, så den passer til de nye krav i læreplanen for KS fra 2017. Nye områder er derfor skrevet ind, ligesom alle kapitler er opdateret i forhold til de faglige mål og kernestof. De fire temaer kan både kan danne grundlag for flerfaglige forløb, men også stå selv i forhold til de enkeltfaglige forløb.

KS-bogens ambition er at gøre kultur- og samfundsfagsgruppen på hf nærværende og vedkommende for eleverne, så de får lyst til at fordybe sig i og diskutere nogle af de problemstillinger, der findes i brudfladerne mellem religion, samfundsfag og historie. Bogen er skrevet i øjenhøjde med eleverne, hvor sammenhængene mellem de tre KS-fag træder tydeligt frem, og hvor der også præsenteres nye sammenhænge mellem fagene.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

KS-bogen

KS-bogen