Nedsat pris! Kuffertmysteriet på Skildpaddeøen
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kuffertmysteriet på Skildpaddeøen (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Mogens Kjær

Forlag: Kahrius
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771532807
Udgave: 1. (25-03-2019)
Oplag: 1. (25-03-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 154
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tvillingerne Caroline og Carl Emil er igen på ferie med deres forældre. Denne gang på den græske ø Zakynthos, også kendt som Skildpaddeøen. Her bliver de blandet ind i en sag om tyveri af skildpaddeæg. 

De vil gerne undgå, at deres forældre finder ud af, at de igen er indblandet i en sag, så de forsøger selvfølgelig at løse sagen selv. Men tyvene kommer på sporet af dem, og de undslipper kun med held og snilde og med hjælp af en ung græker.   

”Kuffertmysteriet på Skildpaddeøen” er ud over at være en almindelig børnebog spækket med QR-koder, der giver adgang til både billeder, film og tekst om tvillingernes oplevelser. Andre QR-koder giver også mulighed for at dykke ned i fakta om Skildpaddeøen, smuglerskibe, skildpadder og meget mere.
Bogen henvender sig til børn og unge med almindelige læsefærdigheder samt børn og unge, der kan have gavn af blandingen af en almindelig bog og andre medier.
Bogen lægger også op til at elever i skolen kan give sig i kast med faglig fordybelse om en bred række emner, så som sprog, geografi, biologi og meget andet.
Mogens Kjær har i 2017 på samme forlag udgivet “Kuffertmysteriet på vulkanøen”, hvor hovedpersonerne som i denne bog er tvillingerne Caroline og Carl Emil.

Anmeldelser (0)