Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Kulinarisk sensorik (Bog, Hæftet)

Af: Karina Kyhn Andersen

Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Ernæringsassistent
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 7-6-2018
Udgivelse: 3. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788757129076
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

1 Enhed

364,20 kr

-7.5%

Vejl. pris: 393,75 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kulinarisk sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad.
Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur; den beskriver de 6 grundsmage, smagsintensitet og temperatur som de faktorer, der medvirker til oplevelsen. Bogen indeholder også kriterier for, om mad er lykkes, gode råd til måltidsopbygning, diskussion af, hvad kvalitet er, samt flere metoder til at bedømme mad mere objektivt via sensoriske test.
Bogen indeholder følgende kapitler:
Indledning
Sanserne
Grundsmage
Smagsintensitet i en ret
Madens temperatur
Kulinariske succesfaktorer for en ret
Kreativ måltidsopbygning
Succesfulde smagssammensætninger
Fælles sprog - nøglen til kommunikation
Vurdering af mad
Kvalitet - hvad er det
Smage-evne
Lyst til mad og smag
Menuplanen
Køleproduktion
Færdigtilberedning og servering
Den nye gode smag
Bogen er spækket med eksempler og illustrationer og er en uundværlig hjælp til den, der vil vide, hvordan og med hvad vi oplever mad.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kulinarisk sensorik

Kulinarisk sensorik