Nedsat pris! Kultur og forståelse: Kulturvidenskab for de pædagogiske fag Forstør

Kultur og forståelse: Kulturvidenskab for de pædagogiske fag (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 205
Dato for udgivelse: 26-6-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Redaktion: Benedicta Pécseli
ISBN-13: 9788741202310
Produkt type: Bog
Bidragyder: Lisanne Wilken, Lars Kjærholm, Christina Anderskov, Louise Samuel Hausgaard, Lars Holmberg, Pia Lundberg
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

200,10 kr

-13%

Vejl. pris: 230,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kultur er et centralt begreb - ikke mindst i den offentlige debat, hvor forskellige kulturer ofte synes at støde sammen: Kulturen blandt de ansatte på plejehjemmet forarger de pårørende. Ungdomskulturen bekymrer forældre og lærere. De fremmede kulturer siges at true vores danske identitet. Kultur findes på alle samfundsniveauer, og vi indgår alle i mange forskellige kulturelle fællesskaber.
Men hvad er kultur i det hele taget? Er det noget, man besidder eller ejer? Er kultur det, man gør eller det, man tænker? Eller er kultur noget, man taler om eller fremanalyserer, altså en afspejling af italesættelsen af kultur? Kulturvidenskaben giver en række redskaber til at besvare sådanne spørgsmål, og sætter dermed både vores egen og de andres kultur i et klarere lys.
Kultur og forståelse er en grundbog i kulturvidenskab. Bogens første store kapitel giver en bred introduktion til, hvad kulturvidenskab overhovedet er. Derefter gennemgås den antropologiske analysemetode i et fyldigt kapitel om feltarbejde og fortolkning. Som afslutning gives fire konkrete ekstempler på analyse af henholdsvis backpackerkulturen, gæsters opførsel, politiets verdensforståelse og de blindes måde at se verden på. Bogen er desuden udstyret med både et person- og emneleksikon, der gør det lettere for læseren at orientere sig og få overblik over kulturvidenskaben.
Kultur og forståelse er en grundbog til de pædagogiske uddannelser, sygeplejeuddannelsen og de sociale højskoler. Den vil desuden kunne bruges på andre uddannelser, hvor mødet mellem mennesker er i centrum.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kultur og forståelse: Kulturvidenskab for de pædagogiske fag

Kultur og forståelse: Kulturvidenskab for de pædagogiske fag