Forstør
Kategorier / sektioner:

Kultur på arbejde: kulturforståelse og merkantil kultur (Bog, Hæftet)

Af: Kasper Asklund

Forlag: Systime
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 212
Dato for udgivelse: 12-6-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Birte Ravn Østergaard
ISBN-13: 9788761667939
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

260,85 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kultur på arbejde behandler krydsfeltet mellem kulturforståelse og forretningsverdenen. Det er et felt, som traditionelt har været en del af undervisningen i kulturforståelse på hhx, og som en del elever arbejder videre med i forbindelse med SRP. Kultur på arbejde præsenterer en bred og samtidig kritisk tilgang til kulturforståelse og merkantilkultur. På den ene side inddrages gængse teoretikere og deres analysemodeller, og samtidig bliver eleverne udfordret med et bredere spektrum af perspektiver og teorier omkring kultur, identitet og forretningsførelse.
Bogen indeholder bl.a.: En introduktion til grundlæggende kulturteori og metodiske tilgange til at undersøge og analysere kultur.
Grundige, brugerorienterede og kritiske gennemgange af populære og hyppigt anvendte modeller og begrebsapparater til analyse af interkulturel kommunikation og forretningsførelse.
Gennemgang af en række andre merkantilkulturelle emneområder, med fokus på grundlæggende problematikker og begreber, samt på analysemodeller og metoder, og læseren kan foretage sine egne kulturundersøgelser. Alle kapitler er udstyret med arbejdsspørgsmål og opgaver. Bogen rummer desuden en række cases baseret på interviews med forretningsfolk, som beskæftiger sig med merkantil kultur på forskellige måder i deres hverdag. Læseren får dermed mulighed for at relatere kapitlerne til konkrete problemstillinger fra den virkelige verden.
I opgavesamlingen følges fire gennemgående virksomheder, som danner fælles referenceramme. Opgaverne er varierede og praksisnære og træner eleverne i begrebsforståelse, argumentation, informationssøgning, præsentationsteknik og brug af relevante it-værktøjer. 
Opgaverne er formuleret i et letforståeligt sprog og er opbygget med progression.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kultur på arbejde: kulturforståelse og merkantil kultur

Kultur på arbejde: kulturforståelse og merkantil kultur