Nedsat pris! Kulturteori og kultursociologi
Kategorier / sektioner:

Kulturteori og kultursociologi (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Anne Scott Sørensen, Henning Mathias Goldbæk, Anders Petersen, Anni Greve, Annick Prieur, Christian Borch, Henning Bech, Michael Hviid Jacobsen, Ole B. Jensen, Sara Malou Strandvad, Casper Bruun Jensen, Bjørn Schiermer Andersen, Mikkel Bolt Rasmussen, Stine Willum Adrian, Jakob Skjøtt-Larsen, Morten Kyndrup, Jørgen Bruhn, Britta Timm Knudsen, Mads Krogh, Anja Mølle Lindelof, Camilla Jalving, Carsten Stage, Sanne Krogh Groth, Martin Zerlang, Ulrik Schmidt, Marie Bruvik Heinskou

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741260976
Udgave: 1. (08-08-2016)
Oplag: 1. (08-08-2016)
Serie: Sociologi
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 500
Fagredaktør: Bjørn Schiermer Andersen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kultursociologi og kulturstudier placerer sig i mellemrummet mellem samfundsvidenskab og humaniora og beskæftiger sig med kulturelle fænomener af enhver slags: med kunst og subkultur, med æstetik og sociale omgangsformer, med følelsernes kultur, med seksualitetens kultur, med oplevelsen af byens rum og med byudvikling, og i det hele taget med grundlæggende perspektiver på sammenhængen mellem samfund, kultur, magt og politik. Kultursociologien udgør en kernedisciplin i sociologien, og med opblomstringen af humanistiske kulturstudieuddannelser på en række danske universiteter de senere årtier er også store dele af de humanistiske fag orienteret i en kulturteoretisk og sociologisk retning.

Denne bog giver en autoritativ indføring i klassiske og nyere tendenser, tænkere og teorier i kultursociologi og kulturteori i tre dele:

Ny teori, som for en stor del præsenteres for første gang på dansk Klassiske og nyklassiske teorier, som på forskellige måder tegner fagets tradition Temaer og begreber, der indkredser de vigtigste områder, som kultursociologien og kulturteorien beskæftiger sig med.

Bogen vil kunne fungere som en vigtig støtte i arbejdet med kultursociologiske eller kulturteoretiske originaltekster både for undervisere og studerende på de højere læreanstalter. Men den henvender sig også til den ”kulturarbejdende” eller blot kulturinteresserede læser uden for universitetet, som gerne vil have udvidet eller opdateret sin teoretiske horisont.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kulturteori og kultursociologi

Kulturteori og kultursociologi