Nedsat pris! Kun DET bliver tilbage
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kun DET bliver tilbage (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Barbara Liv Eriksen

Forlag: Visdomsbøgerne
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791388149
Udgave: 1. (14-12-2015)
Oplag: 1. (14-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Serie: Visdomsbøgerne
Indbinding: Paperback
Sideantal: 136
Omslagsgrafiker: Mira Kongstein
Fotograf: Marianne Engberg
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Livet brusede lystigt igennem den krop, jeg var opstået i. Jeg kunne mærke dens lysende glæde ved at suse nedover de stejle bjergsider i fjerlet pulversne. Jeg sansede også den anden krop lidt længere foran. Den havde samme glæde ved dette jeg endnu ikke vidste hvad var, som lige nu bare mærkedes som sving og hop nedover, en lidenskabelig dans med tyngdekraften. De var på tur hele tiden, de to, og mens jeg voksede inde i den enes mave tog de rå, stejle Alper bolig i mig.
Sådan starter Barbara Liv Eriksens fortælling om en ung kvindes eventyrlige liv fyldt med høje fjelde, fart og farer. I en række favntag med naturens vældige kræfter, som hun både elsker og udfordrer, kommer hun ud for en voldsom ulykke. Næsten umærkeligt begynder et mørke at vokse inden i hende, og hun kastes ud i en lang erkendelsesrejse – ud af mørket, ind i stilheden og sig selv.
Kun DET bliver tilbage bevæger sig i et grænseland mellem prosa og lyrik, biografi og fiktion, og det er Barbara Liv Eriksens debut. Hendes minimalistiske digte rammer som lysende og refleksive punkter ned i fortællingen, som er et vidnesbyrd om et indsigtsfuldt og spirituelt menneske, der øser af eget hjerte.
De danser, snefnuggene.
Til deres egen og vindens musik.
Flygtige som tanker,
der smelter når de får varme.

Teksten ledsages af den internationalt anerkendte fotograf Marianne Engbergs tidsløse pinhole-fotografier, hvor motivet er opstået i samspil mellem lys, mørke og tid.
Barbara Liv Eriksen
er født i 1978 og voksede op i Schweiz med sin danske familie. Hun gik i skole i Danmark fra 1994-1998 og flyttede herefter tilbage til Schweiz, hvor hun kom ud for en voldsom ulykke i Alperne. Siden har hun rejst meget – bl.a. i Norge, Grønland og Sydamerika. Hun er uddannet skole- og skilærer og bor på skift i Norge, Danmark og Schweiz.
Kun DET bliver tilbage er Barbara Liv Eriksens debut som forfatter.

Anmeldelser (0)