Nedsat pris! Kun'traster: digte Forstør
Kategorier / sektioner:

Kun'traster: digte (Bog, Indbundet)

Af: Glenn Enrico Buhl Liwervall

Forlag: Snepryd
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 61
Dato for udgivelse: 30-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788793377011
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lotte Lund
Forord: Glenn Enrico Buhl Liwervall
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

123,35 kr

-27%

Vejl. pris: 169,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Glenn Enrico Buhl Liwervall (født 1964). Forfatter, med en fascination for ord og især sammensætningen af dem. Foredragsholder, senest ved støttearrangementet 'Poesi mod kræft'. Flere citater på citatlisten.dk, flotte placeringer i poesi- og novellekonkurrencer, en specialpris i verdens største slogankonkurrence, hvor hele tre slogans blev nomineret til finalen, ud af konkurrencens næsten 19.000 bidrag samt erotiske noveller i magasinet Tidens Kvinder. Kort sagt, en all-round ordekvilibrist, der med et særdeles bredspektret talent, ikke lader sig sætte i bås som 'lyriker'. Debuterede med den anmelderroste digtsamling "Liwervalls UNIvers" i 2013

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
13-11-2015

En yderst velskrevet bog

Med digtsamlingen "KUN'traster" demonstrerer forfatteren en enorm indsigt i livet. En meget interessant læseoplevelse, der både inspirerer, rører og i særdeleshed motiverer læseren, til at udnytte livet. Vi bliver mindet om at påskønne alle kontrasterne undervejs og udnytte livet, som den store gave, det jo er.

Jeg beundrer Liwervalls evne til at vinkle de mere alvorlige emner i bogen, med hans humoristiske tilgang til tilværelsen. Og det på trods af den hudløse ærlige sårbarhed, som han også afslører igennem flere af digtene i "KUN'traster".

En bog, der sætter sig i sindet og efterlader tankevækkende spor. En digtsamling, der kan tages ud af bogreolen og læses igen og igen. Tak for oplevelsen.

Rikke Daugbjerg Nielsen

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Kun'traster: digte

Kun'traster: digte