Kunst: et leksikon for børn Forstør

Kunst: et leksikon for børn (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 210
Dato for udgivelse: 29-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Culturebites, Annemeete Fogh, Vibeke Appel
Medforfattere: Susie Hodge, David Taylor
ISBN-13: 9788740620733
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: Art: A Children's Encyclopedia
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

332,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

KUNST – et leksikon for børn er spækket med flotte billeder, skæve facts og en hel masse viden i børnevenlig indpakning.
Malerkunst, skulpturer og fotografier. Kunstleksikonet for børn kommer vidt omkring indenfor en verden, hvis teknologisk landvindinger og historie har haft kæmpe indflydelse på den verden, børn lever i i dag.
Tænk bare på, hvis ikke fotokunsten var blevet opfundet – ingen smartphones, selfies eller Ramasjang. Eller hvis ikke de store malere havde eksperimenteret med farver, dimensioner og skygger, hvilket var begyndelsen på det, vi i dag kalder 3D-effekter og optisk bedrag?
De gamle egyptere skabte deres egen karakteristiske kunst ved hjælp af sofistikerede hieroglyffer, der fejrede deres guder og efterlivet, mens Renæssancens kunstnere pryder guddommelige kirker i Firenze med klassiske billeder af engle og keruber. Figurer, hvis udtryk ligger fjernt fra den norske kunstner Edvard Munchs Skriget: Det skræmmende maleri af en spøgelsesagtig figur, der er et af verdens mest ikoniske kunstværker.
Kunstleksikonet giver børn en hel masse viden, som er delt op i spiselige bidder og med en masse flotte fotos. Så mon ikke det bliver lidt sjovere at være med mor og far på museum i Grækenland eller Italien, når man har læst afsnittet om skulpturer? Et afsnit, der naturligvis inddrager seje billeder af eksempelvis Michelangelos David eller Terrakottahæren.
KUNST – et leksikon for børn tegner et billede af udviklingen indenfor malerkunst, skulpturer og fotografi op gennem historien fra de forhistoriske hulemalerier til Mona Lisa til den graffiti, vi ser i gadebilledet i dag. En fascinerende introduktion til kunstverdenen for børn.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kunst: et leksikon for børn

Kunst: et leksikon for børn