Nedsat pris! Kunsten at give slip: Når børnene flytter hjemmefra
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kunsten at give slip: Når børnene flytter hjemmefra (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lene Johansen

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712046400
Udgave: 1. (20-09-2011)
Oplag: 1. (20-09-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 220
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Formater / udgaver
193,00 kr
149,30 kr

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

"Pludselig kunne jeg høre køkkenurets tikken - det har jeg aldrig hørt før, og vi har altså boet her i tyve år." - Birdie Bjerregaard, Executive Producer

Hvad sker der med mor og far, når børnene flytter hjemmefra? Er der et nyt liv i den tomme rede - og hvordan ser det ud? Journalist Lene Johansen, der selv har en flytteklar søn, rapporterer fra det nye sted i livet, hvor forældrene bliver "alene hjemme" efter mange år med bleskift og børnehavemøder, lektier og madpakker, bekymringer og børneopdragelse, liv, larm og glæde. Og så er det pludselig slut. Der bliver stille og lidt tomt i stuerne. Hvad nu?

"Jeg synes, det er ganske forfærdeligt og ualmindeligt røvsygt at sidde alene i det store, tomme hus, efter børnene er flyttet!" - Peter Aalbæk, filmproducent

I bogen kan du møde en lang række forældre, der fortæller om og reflekterer over dette nye kapitel af livet. Et kapitel, der handler om blandede følelser af sorg og savn, men også om større frihed og nye muligheder. Mød blandt andre forfatteren Fay Weldon, filmproducenten Peter Aalbæk, børneeksperten Anna Wahlgren, chefredaktør og antropolog Anne Knudsen, feminist og forfatter Erica Jong, Executive producer Birdie Bjerregaard, præst Benedikte Bock Pedersen, psykolog Margrethe Brun Hansen og mange flere.

Via de ærlige interviews kan vi vist godt konstatere, at jo - umiddelbart er det trist at blive forladt, men der er et liv efter at børnene er flyttet. Et godt liv! Det tager bare noget tid, før man finder ind i det kan leve det fuldt ud.

Lene Johansen (f. 1962) har i en årrække været journalist og studievært på TV-Avisen og er kendt som en indlevende og dybdegående interviewer. I dag er hun freelancejournalist, ordstyrer og skribent. Kunsten at give slip er Lene Johansen første bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kunsten at give slip: Når børnene flytter hjemmefra

Kunsten at give slip: Når børnene flytter hjemmefra