Nedsat pris! Kunsten at integrere kunst i undervisningen: et praktisk-teoretisk bidrag til kreativ undervisning i folkeskolen
Kategorier / sektioner:

Kunsten at integrere kunst i undervisningen: et praktisk-teoretisk bidrag til kreativ undervisning i folkeskolen (Bog, Limryg, Dansk)

Af: Tatiana Chemi

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 190
Dato for udgivelse: 5-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Illustrator: Tatiana Chemi
ISBN-13: 9788771120295
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

3 - 8 hverdage

286,75 kr

-7.5%

Vejl. pris: 310,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Alle børn, uanset alder, køn, geografisk og social baggrund, uanset om de er velfungerende eller udviklingshæmmede, alle trives under de samme vilkår for trivsel og lærer, hvis de trives godt. De udfordringer, vores samfund oplever, gør kreativitet og trivsel til grundlæggende behov, som vi ikke kan ignorere.
Denne bog henvender sig især til den kreative skole og dens modige forkæmpere i et fælles forsøg på fortsat at videreudvikle de eksisterende optimale elementer og finde nye kreative måder at imødekomme vores børns behov for læring, udvikling, tryghed og positivitet på.
Baggrunden for bogens syn på god undervisning er teoretisk og empirisk funderet. Formålet med denne bog er at inspirere de lærere, som mener, at kreativitet bør være et centralt indsatsområde i skolen, og at den kunstneriske kreativitet i høj grad kan bidrage til en mere kreativ og
reflekterende skole. Denne inspiration tilbydes både i form af beretninger om det store udbytte i integrationen af kunst i undervisningen, såsom positive emotioner og kognitiv intensitet, men også i form af konkrete anvendelige redskaber.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kunsten at integrere kunst i undervisningen: et praktisk-teoretisk bidrag til kreativ undervisning i folkeskolen

Kunsten at integrere kunst i undervisningen: et praktisk-teoretisk bidrag til kreativ undervisning i folkeskolen