Nedsat pris! Kunsten at ville: historien om World Run 2 - fra Nordkapp til Cape Town og fra Sydchile til Newfoundland Forstør
Kategorier / sektioner:

Kunsten at ville: historien om World Run 2 - fra Nordkapp til Cape Town og fra Sydchile til Newfoundland (Bog, Hæftet)

Af: Jesper Kenn Olsen

Forlag: Haase
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 363
Dato for udgivelse: 4-11-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788755912687
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: stoltzedesign
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jesper Kenn Olsen har to verdensrekorder. Han har løbet Jorden rundt på tværs, og han har løbet Jorden rundt på langs. Sammenlagt over 63.000 kilometer.
Hvordan i alverden gør man det? Den simple opskrift lyder: Forbered dig grundigt i et par år, sælg alle dine ejendele eller find en sponsor. Tag af sted til et udvalgt startsted, og indstil dig på følgende dagsrutine: Stå op, pak dit telt og dine ejendele sammen, løb derpå godt og vel en maraton, slå dit telt op igen et egnet sted og find og tilbered din mad. Begynd herefter at forberede dig mentalt på næste dag. Gør så nogenlunde det samme hver dag i to eller fire år afhængig af, hvilken vej om Jorden, du vil løbe.
Så enkelt er det naturligvis ikke. I denne bog fortæller Jesper Kenn Olsen hele historien om sit opsigtsvækkende World Run 2 fra Nordkapp i Norge, gennem Europa, Mellemøsten og Afrika til Cape Town og videre fra det sydligste Chile gennem Sydamerika og Nordamerika til målet i Newfoundland 29 lande og 36.917 kilometer senere.
Han fortæller om at løbe alene og sammen med andre, om ikke at give op, når vinden hyler og man er faret vild i bjergene, når forsyningsbilen bryder sammen i en brandvarm ørken, når løvebrøl advarer om en lidt for spændende nat i teltet, når man løber i et land, hvor folk hver dag kaster sten efter en, eller når sygdom sætter kroppen ude af spil. Og han fortæller om de mange mennesker han møder, de fantastiske landskaber og om, hvordan man helt bogstaveligt klarer et parforhold i løb.
Ifølge Jesper Olsen er det først og fremmest et spørgsmål om at ´ville kunne´. Men også om benhårdt arbejde, disciplin og lysten til at udforske verden uden fordomme.
Historien om World Run 2 er meget mere end en historie om et løb. Den vil kunne inspirere enhver til at turde og ´ville´ lidt mere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kunsten at ville: historien om World Run 2 - fra Nordkapp til Cape Town og fra Sydchile til Newfoundland

Kunsten at ville: historien om World Run 2 - fra Nordkapp til Cape Town og fra Sydchile til Newfoundland