Kvægtransporten
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kvægtransporten (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jan Trebbien

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793678712
Udgave: 1. (24-01-2019)
Oplag: 1. (24-01-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 127
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
100,00 kr
35,70 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Rico er en helt almindelig amerikaner, der bor i New Mexico. Han kører kvæg og heste rundt i det sydlige USA og har et træningscenter i sin hjemby Ruidoso. Økonomisk giver det ikke meget, så når han i få perioder er kommet til penge – som regel ved at vinde penge på væddeløb – har han travlt med at komme til Las Vegas for at spille og feste det hele op.


Efter en vild nat møder han den excentriske Carlos, som tilsyneladende har haft indflydelse på aftenens held: Rico finder 6.900 dollars i sine lommer. Men intet i verden er gratis, og Ricos profession har gjort ham til en oplagt kandidat til at smugle stoffer over grænsen – en egenskab, der ikke er gået Carlos’ næse forbi. 


Ricos alarmklokker ringer, men han går alligevel med til at transportere varer over grænsen for Carlos. Aldrig får han at vide, hvad de indeholder, så Rico lever videre på løgnen: Han ved jo ikke, at han gør noget ulovligt. Snart bliver han fanget i et farligt spil, hvor ikke bare hans frihed, men også hans eget, hans kones og deres ufødte datters liv er i fare. Hvor langt tør man gå for at redde sin økonomi? Hvor stor er risikoen for, at man bliver opdaget? Hvor langt vil man skubbe sine etiske grænser? Og risikerer man at blive bidt af spændingen?

Anmeldelser (0)