Nedsat pris! Kvalitative iagttagelser: At forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kvalitative iagttagelser: At forstå, undersøge og udrede mennesker på et eksistentiel-fænomenologisk grundlag (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Casper Feilberg & John Maul (red.)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag (FAAU)
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772100203
Udgave: 1. (02-08-2019)
Oplagsdato: 02-08-2019
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Skriftserie om eksistentiel fænomenologi
Indbinding: Paperback
Sideantal: 316
Fagredaktør: Casper Feilberg, John Maul
Originalsprog: Dansk

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Denne bog præsenterer en kvalitativ tilgang til professionel iagttagelse, undersøgelse og udredning, som er afgørende for at opnå indgående forståelse af andre mennesker, og som danner grundlag for dialogen og interventionen i det faglige samspil med elever, klienter, patienter og medborgere. I tillæg til det professionelle beredskab hos iagttagere beskrives også de personlige aspekter som er afgørende for udviklingen af forståelse og sans for medmennesket og dets problemstillinger inden for sociale-, psykologiske-, specialpædagogiske- og psykiatriske fagområder.
Med udgangspunkt i eksistentielfænomenologisk filosofi og metodologi gøres der rede for en kvalitativ tilgang, som konkretiseres med cases om mennesker med udviklingshæmning, ordblindhed og psykomotoriske vanskeligheder samt om håndtering af farlighed og vold i psykiatrien. Bogen rummer kapitler med illustrative praksiseksempler inden for centrale temaer og problematikker i forbindelse med iagttagelse, undersøgelse og udredning.

Anmeldelser (0)