Kvalitet i dagtilbud: grundbog til dagtilbudspædagogik (Bog, Paperback)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Den professionelle pædagog
Sideantal: 339
Dato for udgivelse: 4-11-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Joachim Wrang
Redaktion: Ida Kornerup, Torben Næsby
ISBN-13: 9788771601206
Produkt type: Bog
Bidragyder: Michael Wahl Andersen, Allan Baumann, Stig Broström, Kira Saabye Christensen, Mogens Nygaard Christoffersen, Ole Henrik Hansen, Anna-Katharina Højen-Sørensen, Kim Jerg, Ida Kornerup, Laura Louise Laugesen, Bent Lindhardt, Tanja Miller, Marianne Gilbert Ni
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

532,80 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Denne grundbog er til specialiseringen i dagtilbudspædagogik på den nye pædagoguddannelse. Bogen anlægger et etisk og videnskabeligt perspektiv på dagtilbudspædagogik og pædagogisk praksis med det afsæt at præsentere den seneste viden på området af både danske og internationale forfattere, der på forskellig vis er knyttet til undervisning, udvikling og forskning inden for dagtilbudsfeltet. Læseren præsenteres for historiske og aktuelle problemstillinger og tænkemåder, ikke mindst empirisk viden om disse, og der lægges i den forbindelse vægt på at understøtte den studerendes evne til at kunne træffe beslutninger, skønne og handle professionelt ud fra såvel forskningsviden, professionsviden som praksisviden.


Bogen behandler bekendtgørelsens fire kompetenceområder for dagtilbudsspecialiseringen i fire dele: 1) Barndom, kultur og læring - 2) Profession og organisation - 3) Relation og kommunikation - 4) Samarbejde og udvikling.


Hver del består af en række kapitler, der på forskellig vis bidrager til at perspektivere dele af den aktuelle viden og forskning inden for kompetenceområdet. Hvert kapitel indeholder forslag til den studerendes selvaktivitet - både individuelt og i grupper.Forslag til selvaktivitet findes på bogens hjemmeside.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kvalitet i dagtilbud: grundbog til dagtilbudspædagogik

Kvalitet i dagtilbud: grundbog til dagtilbudspædagogik